Friday, August 10, 2012

Natur-e Daily Face Cream [review]

Heyyyyy everyone :D what's up??
Today i'd like to share my review about Daily Face Cream (moisturizer) from Natur-e.
Natur-e is a local brand from Indonesia, widely known as Producer of Natur-e Vitamin E capsule supplement. Good for our skin, can be used as moisturizer too :)
Maybe because it's reason, Natur-e Company is trying to penetrate Cosmetics & Skincare's market.

Few weeks ago, I was curious to try this product :D and I bought this at Carrefour,
the price is around IDR 29,000-30,000 with 50 ml.

contains Vitamin E beads + Pomegranate Seed Oil & UVA + UVB protection
The Vitamin E beads as antioxidant and activator is used to produce collagen and elastin  for skin. The pomegranate seed oil as antioxidant to increase elasticity and moisturized skin.
Sunscreen to protect skin from horrible effect UVA+UVB rays, for bright skin and healthy skin :)


how Vitamin E beads work for skin



the texture is creamy, not thick yet quite easy to spread.
Adsorb well into my skin and didn't left any residue after that.
see the vitamin E beads? ^_^

What I love <3
+ not thick
+ quite easy to spread
+ has UVA+UVB protection
+ contains vitamin E & pomegranate seed oil
+ paraben-free, alcohol-free, mineral oil-free <3
+ quite moisturizing my skin
+ no break out so far <3

What I hate </3
- no SPF.. ._. I prefer high SPF lotion, especially for hot and humid weather in Indonesia.
but, you can apply sunscreen after use this face cream (optional)

Rating: 4/5

Repurchase? Yeah, after Natur-e add high SPF for this product.. hahaha ^^v
it's a nice lotion and worth it to try :)


Have you tried this product?
Thanks for reading


14 comments:

  1. natur-e ada face cream tohh cii?? *baru tauuuu*

    ReplyDelete
  2. Shel, memang ini produk nda ada kata2 SPFnya. tapi yang aku denger waktu kapan hari ada promo dia di radio SS katanya ada UV A + UV b protectionnya >.< CMIIW >>.<<

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya sab memang ada kok UVA+UVB protectionnya, itu aku udh tulis diatas :)
      tp ttp aja SPF dibutuhkan, biar tau kira2 seberapa kuat produk ini melindungi kita dari cahaya matahari ><

      Delete
  3. pernah coba colek2 ini cream pas ada testernya di Giant, lumayan melembabkan sich tapi berhubung kulitku berminyak jadi kyknya aq rada kurang sreg. Mungkin ini bagus buat yg kulitnya kering/normal secara dia banyak kandungan2 pelembabnya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo gt ya? :O tp kulit berminyak ttp butuh vitamin dll sih ^_^

      Delete
  4. wahh baru tau sis ada produk ini,kulitku berminyak, cocok ga pake ini? dan setelah dicoba gmana hasilnya ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmmm di aku, hasilnya ringan sih :) menurutku kalo dipake tipis2 hasilnya ngga kan tambah berminyak.
      hasilnya kulitku jd terasa lebih sehat dan kenyal ^_^

      Delete
  5. aah aku jg punya ini, tapi emang nyerep (mate) bgt yaa,sedangkan aku dah mulai ketagihan ama moisturizer ala korea yg bikin muka lebih glowing. tapi overall aku gak breakout sie pake ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe kalo aku malah ga biasa kalo muka ada efek glowing2 gt ><

      Delete
  6. wow..
    aku juga pake natur-e ini sekarang.. :)
    review nya di sini,
    http://celotehsederhana.wordpress.com/2012/09/09/review-natur-e-daily-face-cream/
    salam kenal sis.. :)

    ReplyDelete

I do appreciate every comment of yours :D
Thanks for visiting my blog! Enjoy~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...