Tuesday, July 31, 2018

Freeman Renewing Cucumber Peel Off Gel Mask [review]

Hi everyone, today I want to share about a peel off mask that I tried recently :) and yes I wrote this review in English so that my International readers also can understand what I'm saying. This is a mask from a famous US skin care brand named Freeman. I bought this mask around 3 months ago and I just tried it a while ago. This mask is called Freeman Renewing Cucumber Peel Of Gel Mask. I shared this mask with my husband too, and he also said some good things about this product.

Freeman Renewing Cucumber Peel Off Gel Mask, Freeman Renewing Cucumber Peel Off Gel Mask review, Freeman Mask Review, Freeman review, Freeman masker timun review, recommended freeman, recommended freeman mask

Descriptions
A super-cooling, skin-quenching mask that gently peels away impurities that can cause skin to be rough and dull. Contains Cucumber Extract and Aloe to soothe while moisturizing, ensuring skin feels soft and silky-smooth after every use. Perfect for normal to combination skin and Paraben-free.

Size: 175ml
Price: IDR 125.000
(I bought it from a second hand reseller)

Saturday, July 28, 2018

Event: Young Living Oil Makeup Line - Savvy Minerals feat. Healthy Wealthy Oils

Haii semua, sorry for been MIA for a while, kali ini aku mau share pengalamanku ikut event tanggal 14 Juli lalu. Kok sekarang udah jarang ikutan event, Vi? Yup, sekarang aku memang jarang ikut event; apalagi kalau lokasinya jauh dari tempat tinggalku ^_^;
Nah kali ini aku ikutan event yang diadakan oleh  @healthy_wealthy_oils dan Surabaya Beauty Blogger, dimana pada event ini HWO dan SBB memperkenalkan Makeup Line dari Young Living Essential Oil (selanjutnya akan aku singkat YLEO) yang bernama Savvy Minerals.


Mungkin kalian ada beberapa yang ngga familiar sama YLEO ya, Young Living Essential Oil itu adalah suatu brand essential oil & aromatherapy yang lagi hits banget di Indonesia, terutama di kalangan buibu yang sudah berumah tangga. Aku udah lumayan lama tau tentang produk-produknya karena beberapa temenku juga pengguna dan member dari YLEO :D. Yep, YLEO ini basisnya juga Multi Level Marketing (MLM), tapi YLEO ini bukan merek abal-abal lho, semua terdaftar dan brandnya bersertifikasi internasional.