Sunday, March 30, 2014

Nivea Essential Care Lip Balm [review]

Hello everyone! ^-^ I'm coming back with another short review!
This is Nivea Essential Care Lip Balm. You should've seen this everywhere, haven't you? :)
I barely review drugstore product though.. Hopefully you don't mind if I review this in short wording ^^
The packaging itself is pretty simple, dominated with royal blue color and round-shaped.
It's made from plastic and its cap is quite secure :)

Content: 4,8 g

Do you want to help prevent your lips from drying out?
The moisturising formula of NIVEA Essential Care enriched with, precious jojoba oil and natural shea butter, cares for your lips whilst helping to prevent moisture loss, leaving them soft and smooth.
NIVEA - for lips that love to talk, smile, laugh and kiss.
Essential Care lip salve that locks in moisture, providing long lasting lip moisturising care and protection. It effectively helps protect your lips from drying out. An all-round lip moisturiser.

Cera Microcristallina, Octyldodecanol, Hydrogenated Polydecene, Cetyl Palmitate, Ricinus Communis Seed Oil, Myristyl Myristate, VP/Hexadecene Copolymer, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Butyrospermum Parkii Butter, Cocoglycerides, Pentaerythrityl Tetraisostearate, VP/Eicosene Copolymer, C20-40 Alkyl Stearate, Cera Carnauba, Simmondsia Chinensis Oil, Panthenol, Vitis Vinifera Seed Oil, Glycerin, Cera Alba, Aqua, Limonene, Linalool, Benzyl Benzoate, Citral, Parfum

Imported by PT. Beiersdof Indonesia
Made in Germany

I have using this lip balm for around half a year, sorry if the shape doesn't look good enough. LOL

I have to finish up this product in 12 months after opened.
You can buy this product in nearest supermarket :) I bought mine in Hypermarket.

Manufacture date is end of 2012
Overall Thoughts
I think this is my current favorite drugstore lip balm at the moment :D
It can moisturizes my lips well, without sticky or greasy feeling. Love! 

+ Moisturizes my lips well
+ Cheap (around IDR 20.000-25.000)
+ Easy to find in drugstore
+ Secure cap

- Nothing


Thanks for reading ^^
Have a nice day everyone 


  1. Aku juga baru beli nih :)
    Suka banget sama yang biru ini ^_^

  2. this one used to be my favorite drugstore lipbalm! tapi lama2 ntah kenapa ga cocok malah jd bikin bibir pecah2 :(


  3. This is actually really good one from Nivea. Selain bisa dipakai untuk bibir, ini bisa dipakai untuk merawat tattoo baru loh. Really good. :)

    Main-main ke blog ku yahhh.. Aku baru aja posting tentang Makeup Trend di tahun 2014. Siapa tau lagi butuh inspirasi warna untuk restock makeup. :)


  4. Udah bolak balik ganti lipbalm,terakhir pakai nivea yang far cocok2 aja,plus harganya juga murah..
    Salam kenal yaa....aku udah follow blog nyaaa.

  5. This is definitely one of the best sellers, it's really good on dry lips, everyone I know either has one or used to use one ^^

    Lovely review.

    恵美より ♥

  6. good review ^^ udah lama ngestalk blog ini hehe~ btw, ada rencana bahas aegyo sal yang lagi ngetrend di korea ga ce? aku nyari2 blog yang nulis aegyo sal belom ketemu soalnya hehe. makasih ^^

  7. ini nih kemaren bolak balik saking bingungnya mau beli apa nggak, masih bingung dan lagi nyari produk yg bisa ngilangin bibir ku yang kering dan pecah-pecah :(
    nice info :) ,mungkin suatu saat aku akan membelinya haha ^^

  8. nice review kak, bisa jadi salah satu solusi bibir kering di bulan puasa nih. hehe :)


I do appreciate every comment of yours :D
Thanks for visiting my blog! Enjoy~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...