Wednesday, March 21, 2012

March Haul

Hello everyone ^___^ this march I'm quite satisfied because I didn't spent too much money to satisfy my greediness XD
I really need to control myself to save money, because i need enough savings for this June.. :P
I'm going to KOREA \(o^u^o)/ *finally*. If you have been to Korea, please share me your experience & tips XD hehe.

So this is my March Haul ^-^

this time i chosen shade no.02 instead of 01 because I just found that no.01 is too pale for me -.-"



NEXT! I love to learn foreign language ^^ Beside of English, I keep learning Chinese Mandarin, Japanese and Korean (still beginner :P)
Usually I learnt Korean through Internet, but this time i bought Dictionary and Korean Language Guide for intensive learning purpose ^^

That's all my March Haul :3

If you want, please comment below which is product that you want to me review first ^^
Thanks for reading <3

NB: Berkaitan dengan berangkatnya ke korea, saya menampung kalau ada yang mau titip2 ^-^ (seperti Pre Order di online shop) dgn hrg yg lbh murah dari online shop biasa =3
Nanti aku kabarin utk lebih lanjutnya yahh ^.^/

21 comments:

  1. OMG! so envy of you! asiknya mau k korea.. brp lama? mau nitip2 donk >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. 10 hari XD hehe.. iyaa bole2 rencananya 1-2 bln sblm brgkt aku mau buka lapak utk menampung orderan klo ada yg titip2 ^^ heheheehe.. nanti aku woro2 kalo udh buka lapak yah ;)

      Delete
    2. huaaaa iy ntar kabarin yaaa. :D kira2 brp lama d sana? :3

      Delete
    3. okeee ^^ sekitar 10 hari XD seminggu lbh dikit..hehe

      Delete
  2. enaknyaa ke koreaa >.<
    kalo blh nitip jg lol

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh kok ^-^ hihi
      nanti aku kabar2in yah kalo udh buka masa pre order XD

      Delete
    2. aku tunggu kbarnya >.<
      hhehe
      dtggu jg nnti crita pnglmnny d korea :)

      Delete
  3. huaaa.. pengen jugaaa...
    T.T
    mau nitip juga ya.. hihihihi..

    Ntar cerita-cerita yaa.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe, nanti pasti aku share2 ke sini XD

      Delete
  4. I need to control myself too. I'll start saving in April.. even though I was suppose to start this month lol.. but hey what can I do.. addictions are hard to get rid of :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. lol.. we need to control ourselves as soon as possible!! XD

      Delete
  5. Aaa.. Senang nya ke koreaaa.. gerat haul anyway, can't wait for your NYX Stick Blush review. Soalnya udah ngincer juga.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank you ^w^
      i'll review it pretty soon XD hehe

      Delete
  6. NYX dong mei ヽ(*≧ω≦)ノ
    review review xD~
    anyway, asyiknya mau ke korea ヽ(*≧3≦)ノ
    my holiday plan was failed because my thesis -____- its impossible for leaving it and left it behind. I must be so crazy if I do that. ckckck

    save flight yaa xD

    xoxo,
    gitasyalala.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. okayy2 ^^ hehehe
      itu aku jg sehabis skripsi lgs cao liburan XD mau melepas kepenatan stlh bergulat dgn skripsi..wkwk

      Delete
  7. Menanti review NYX stick blushnya ^^
    Kalau buka PO kabar2in ya say ^^ kalau harganya murmer mau nitip juga hehehe ^_~

    ReplyDelete
  8. review eye's cream nya jugaa ^_^
    berniat pake eyecream karna udah bukan teen lagi, tapi bingung juga mau coba apa~ siapa tau bisa jadi inspirasi hihihi
    oh ya mau juga kabarin kalo bisa PO kalo harga sehati mau ikutaan jugaa :)

    ReplyDelete
  9. keren banget suka belajar banyak bahasa >.<

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahahaha.. suka bljr tp blm jago >,<

      Delete

I do appreciate every comment of yours :D
Thanks for visiting my blog! Enjoy~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...