Thursday, November 1, 2012

Mini October Haul!

Happy Halloween to all of you who are currently celebrating it, or celebrated it yesterday! :D Unfortunately I skipped this year (to make over myself for Halloween look) because lack of time and lack or preparation >.< I guess will do something different than usual for Halloween celebration next year.

This will be a quick post! Mini October Haul! :) Yes, I didn't spend much money last month because I'm still unemployed T_T I need to find a good job as soon as possible. After graduated from university, another frustrating matter besides thesis is OF COURSE find a job which is suits me best. Humm.. Please wish me luck to find a job soon >.<
Or, if you're living in Surabaya and have a potential job position to be offered (I graduated with S,E or Sarjana Ekonomi degree :p Management Major, Economic Faculty), please let me know :) I will really appreciate it hehe..

Here we go, my October Haul~
Consists of:
1. Tresemme Deep Repair Shampoo
2. Tresemme Deep Repair Conditioner
3. L'oreal White Perfect Eye Re-lighting Whitening
(Double Eye Zone Brightener)
4. Nivea Sun Kids Sunscreen SPF25/PA+++
5. Biore Pore Pack

You may wonder why I bought Nivea Sun Kids instead of Nivea Sunscreen SPF50? Because it's cheaper 8D ROFL! Another reason is I tend to being in indoor room, so I thought SPF25 is enough :p

Freebies~
*Thank You God! :3*

Masami Shouko Angled Eye Liner Brush from Misskattie 
*thank you c kattie ^^*
Revlon Colorstay Creme Gel Liner from Revlon Indonesia (/^▽^)/
*thanks Revlon :D*



That's all ^-^
Thanks for reading everyone!
Have a wonderful November! :D

14 comments:

  1. wah,smoga cepet lulus dan nemu kerjaan yang pas yah! ripiu dong biore porepack-nya :D

    already follow you,folback yah :)
    loveleediary.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. biore pore packnya.. ngga ada yg spesial sih..
      sakit pas dicopotnya T.T
      Thanks :)

      Delete
    2. oh kirain lebih ngefek yg item daripada yg putih,ternyata sama ajah ya :(

      Delete
  2. ditunggu review revlonnya ce! XD
    pore pack seriusan, bener-bener gak pengen beli, penasaran sama si TFS yang volcanic apaan itu, kayanya seru & nggak sakit! 40 rebu, bisa untuk beberapa kali pake di blognya pygmalion..cb cek cek ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyaa nanti kalo udh kucoba ya lin ^^
      wkwk aku cuma iseng2 itu >.< udh baca kok yg TSF yg di blog pygmalion :D nanti deh coba kapan2 hehe

      Delete
  3. Wah o>_<o~
    Emankx dlu kuliah apa ci?? Cb bli yg acnes pore packx, lbh manjur menurut q xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. oiya hampir lupa nulis jurusan xD thx udh diingetin sa ^^
      hahaha ngga dulu deh, mau dirajinin exfoliate aja drpd pake nose strip :)

      Delete
  4. Ditunggu review L'oreal eye re- lighting nya... itu buat apa sik? Mata panda ato eye cream? Ato apa? *nanya sambil nodong hahahaha

    Anyway, selamat buat kelulusannya.. Chukkaeyo.. ^ ^
    Udah wisuda belom..? Wisudanya dandan sendiri apa gmn..? Bikin FOTD,OOTD sama POTD dooong *bawel banyak maunya hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. eye cream yg buat mata panda :)
      thanks ^^ udah wisuda kok :) waktu kmrn itu ga smpet foto2 banyak hiks >.<

      Delete
  5. good luck ya vee ^^
    oya aku penasaran banget loh sama tresemme itu :p kemaren mau beli tapi ragu2...kutunggu review-nya ^^

    mimoyoja.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sa ^^
      iya review menyusul yah :D

      Delete
  6. congrats ya buat kelulusannya!!
    ditunggu review lorealnya yaa,ampuh or ga

    ReplyDelete
  7. shelvi, gel linernya kamu apet warna apa? jangan-jangan plum lagi..

    ReplyDelete
  8. thn 2012 ci vee udah sarjana, berarti sekarang umurnya sekitar 24 an ya ci?
    spechless aja aku, kirain ci vee masih anak sekolahan, soalnya masih imut2 gitu

    ReplyDelete

I do appreciate every comment of yours :D
Thanks for visiting my blog! Enjoy~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...