Wednesday, April 13, 2016

Beauty in The Pot Face Mask & Thanks Scrub Daddy's Coffee [review]

Hello everyone~ A while ago @vns_shop (on Instagram) sent me another homemade products to try and they are Beauty in The Pot Face Mask and Thanks Scrub! :) I will review them on this post one by one, start from the Beauty in the Pot Face Mask first. Are you ready?

Halo semua~ Beberapa saat yang lalu @vns_shop (Instagram) mengirimkanku beberapa produk homemade untuk dicoba dan produk-produk tersebut adalah Beauty in The Pot Face Mask dan Thanks Scrub! :) Aku akan mereview produk-produk tsb di postingan ini, mulai dari masker wajah Beauty in The Pot dulu... siap?




BEAUTY IN THE POT FACE MASK - MILKY WAY



Descriptions
Face mask for dry skin. Smoothing & brightening skin tone. Good bye dark spot.
Masker wajah untuk kulit kering. Untuk menghaluskan & mencerahkan warna kulit. Selamat tinggal bekas noda.
Content: 145 gr

Price: IDR 100,000


Packaging
Beauty in The Pot comes with new packaging for their face mask. IMO, their new packaging is more chic and eye-catching compare to their previous packaging. This packaging isn't bulky and more ideal for travelling :)

Kemasan baru dari masker wajah Beauty in The Pot ini menurutku lebih cantik dan menarik perhatian dibandingkan kemasan lamanya. Kemasan ini juga ngga gendut dan masih cocok untuk travelling :)



Beauty in The Pot's variants
- Morning tea (for all skin types)
- Call me Coco (for dry skin)
- Berry Brule (for normal-combination skin)
- Milky Way (for all skin types)
- Fresh Lemon (for oily skin)


Fresh handmade cosmetics

Ingredients
Oat Powder, Honey, Milk, Corn Starch, Rice Flour
Best before 3 months after open


How to Use / Directions
1. Take a mask sufficiently (1 - 1,5 tsp)
2. Then mixed with water (2 - 3 tsp)
3. Mix well
4. Wash the face first and then apply to the entire face while in massage
5. Wait for 5 - 10 minutes
6. Rinse with clean water and dry your face


Cara Pakai / Cara Penggunaan
1. Ambil bubuk masker secukupnya (1 - 1,5 sdt)
2. Campur dengan air (2 - 3 sdt)
3. Aduk sampai merata
4. Cuci muka terlebih dahulu sebelum menggunakan masker, sambil dipijat
5. Tunggu 5 - 10 menit
6. Bilas dengan air bersih dan keringkan wajah


The lid was sealed well when I received this product, you will always receive fresh products everytime.
Tutupnya tersegel dengan baik pada saat aku pertama kali menerima produk ini, kalian akan selalu mendapatkan produk yang baru setiap pembelian.


Texture & Scent
It has normal smooth texture, mild for the skin and has milk scent that doesn't bothering me at all.
Masker ini punya tekstur lembut, tidak akan melukai kulit dan memiliki bau susu yang tidak membuatku terganggu :)


Performance
I have been used this mask for weeks and so far I didn't notice the skin brightening effect, but it surely moisturizes and smoothens my skin :) I guess it takes months to see the brightening effect result. Remember that natural ingredients always brings goodness for our skin, slowly but sure ^_^

Aku udah memakai masker ini selama beberapa minggu dan sejauh ini masih belum keliatan efek mencerahkan nya, tapi yang pasti masker ini melembabkan dan melembutkan kulitku :) Kurasa butuh waktu berbulan-bulan sampai keliatan efek mencerahkannya deh. Ingatlah bahwa bahan alami selalu memberi efek baik buat kulit kita, lambat tapi pasti ^_^





THANKS SCRUB - DADDY'S COFFEE



Packaging
Rare to see a scrub with paper-made packaging, as I believe Thanks Scrub was considerate enough to cut cost and reduce plastic waste by using this kind of packaging that environment friendly :) This packaging resembles the real ground coffee in the real life!

Aku jarang lihat scrub yang menggunakan bahan kertas sebagai material kemasannya, dan aku percaya Thanks Scrub juga mempertimbangkan cost dan berusaha untuk mengurangi sampah plastik dengan menggunakan tipe kemasan seperti ini. Selain itu kemasan ini lebih ramah lingkunan dan mirip dengan kemasan bubuk kopi di kehidupan nyata, iya ngga sih? :)



Descriptions
Thankscrub Daddy's Coffee made from coffee beans Indonesia, produce highly concentrated coffee scrub combine with rice and organic (vegan) clay. Thankscrub also work as body mask.
Coffee works to moisturize skin, reduce eczema, stretchmarks and scars, and many other benefits. Organic (vegan) clay to help the skin absorb coffee's benefit well.

Thankscrub Daddy's Coffee terbuat dari biji kopi Indonesia, yang menghasilkan scrub kopi yang pekat. Dipadukan dengan beras dan lempung tumbuhan. Thankscrub juga berfungsi sebagai masker badan.
Kopi bekerja untuk melembabkan kulit, mengurangi eksim, stretchmarks, bekas luka dan masih banyak manfaat lain. Lempung (vegan) dan beras membantu kulit menyerap manfaat kopi dengan lebih baik.

Content: 220gr
Price: IDR 80,000


Texture & Scent
Since this body scrub was made from real Indonesian coffee beans, it smells like Indonesian coffee (I don't know how to describe it, because I'm more tea person than coffee person :p) and it has moderately rough texture after mixed with water.

Karena body scrub ini terbuat dari bijih kopi Indonesia asli, maka wanginya juga seperti kopi Indonesia (aku ngga tau bagaiman mendeskripsikannya, karena aku lebih suka teh daripada kopi :P). Untuk teksturnya sendiri sih agak kasar setelah dicampurkan dengan air.


How to Use / Directions

Use before bathing (when body still dry)
1. Take 2 tsp of scrubs, mix half of cup of hot water; stir until mixed
2. When warm, apply to the body and the rub in a circular motion
3. Allow to dry, 5 - 10 minutes then rinse with water

Gunakan sebelum mandi (ketika badan masih kering)
1. Ambil 2 sdm scrub, campur setengah cangkir air panas, aduk
2. Ketika masih hangat, oleskan ke tubuh kemudian gosok dengan gerakan memutar
3. Biarkan sampai kering, 5 - 10 menit, kemudian bilas dengan air



Performance
Believe or not, after several use; my uneven body skin tone is getting better now! FYI, my body skin tone was getting tanned due to my last vacation to Bali and causing "kulit belang" T_T but worries no more, this Thanks Scrub helped me to brighten my uneven skin tone well :) Though it doesn't work on my burn scar (I have burn scar on my leg, due to motorcycle exhaust), I guess I have to use for more than two bags to see the significant result. And the conclusion is, this body scrub is worth to try! :)

Percaya atau tidak, setelah beberapa kali menggunakan body scrub ini, kulitku yang belang sekarang jadi lebih mendingan lho. Sekedar info, kulitku belang gara-gara pergi ke Bali awal tahun ini T_T tapi untunglah Thanks Scrub ini lumayan membantu untuk mencerahkan warna kulitku yang tidak rata :) Meskipun ngga ngefek di luka bakarku sih (aku punya luka bakar di kaki bekas knalpot motor), dan kurasa aku perlu pake lebih dari 2 kantong deh untuk hasil yang lebih signifikan. Kesimpulannya sih, body scrub ini boleh banget dicoba :)







Where to buy?
Produk-produk ini bisa dibeli di:

INSTAGRAM: @vns_shop
LINE : vns_shop
WA : 083850000378

Mereka sering ngadain promo-promo dan paket-paket menarik lho :)
So don't miss it!





Thanks for reading everyone!

No comments:

Post a Comment

I do appreciate every comment of yours :D
Thanks for visiting my blog! Enjoy~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...